Forum counter (Flag Counter Pro)
free counters
FLAG COUNTER FORUM

You are not logged in. Would you like to login or register?

Help and Support Forum » US Large Flag images NOT working » November 5, 2022 3:49 pm

Dr.MORO
Replies: 7

Go to post

Just noticed that the US Large Flag images NOT working, and only showing general grey image where all individual flags should show. This is true to even when using the web page for regenerating the flag counter url, as well as the actual flag counter image in the webpage. The small and medium flag images are working fine, so assume this is just the large US State flag images not correctly linked.
Please fix ASAP.
Thanks!

Help and Support Forum » US Large Flag images not showing » July 8, 2017 7:31 pm

Dr.MORO
Replies: 1

Go to post

Hi!
LOVE your Flag Counters, and have been using them for years now with my Geocaching & Geocache pages.
I just noticed that the US Large Flag images not showing, even when trying to regenerate my own US Flag counter. It only shows the generic image missing image where the flags should be. Regenerating with medium and small flag images works fine.
Hope this is resolved soon.
Thanks!

Help and Support Forum » Large State flag images all missing? » November 13, 2016 12:34 pm

Dr.MORO
Replies: 4

Go to post

Hi again!
Are these Large State flag images missing again?
I can see the large Nation flags, but the Large State flags are replaced with generic images.
Just checking.
Thanks for the Flag counter!

Help and Support Forum » Large State flag images all missing? » September 25, 2016 2:35 pm

Dr.MORO
Replies: 4

Go to post

Hi all flag collectors!
Recently noticed that my US State flag counter is missing the large flag images of all the States, and just showing the general "Flag Counter" image instead. I did go back to my web counter page, and tried to 'Regenerate HTML' from the lower-left link, but here too after selecting the 'Flag Size' as 'Large', the preview also does not show the large State flag images, but just the general "Flag Counter" image instead. If I select 'Medium' or 'Small' sizes, the State flags reappear. There's definitely seem to something weird going on with the Large State flag images. Could this be checked, and fixed if confirmed not working properly? Here is a Dropbox link to the folder of screenshot images while I've tried to 'Regenerate HTML' with different Flag Sizes. Hope this helps the fix to arrive sooner. Thanks!
 

Help and Support Forum » My flag counter no longer shows » August 6, 2012 2:54 pm

Dr.MORO
Replies: 7

Go to post

Back up again, like nothing happened...

Help and Support Forum » My flag counter no longer shows » August 6, 2012 3:30 am

Dr.MORO
Replies: 7

Go to post

Yep, s06 server seems to be down, as mine is not showing as well.
Hoping it gets fixed soon.

Help and Support Forum » s06 connection has timed out » July 12, 2012 7:36 pm

Dr.MORO
Replies: 8

Go to post

See new post by Jeremy.
All systems back online & data intact.
Confirmed on my side.

Help and Support Forum » s06 outage » July 12, 2012 7:34 pm

Dr.MORO
Replies: 3

Go to post

Thanks Jeremy!

Fix confirmed.

Board footera

Flag Counter