Forum counter (Flag Counter Pro)
free counters
FLAG COUNTER FORUM

You are not logged in. Would you like to login or register?

August 1, 2017 12:07 am  #1


Problem with new counters

<a href="http://info.flagcounter.com/1uv6"><img src="//s11.flagcounter.com/count2/1uv6/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_10/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/percent_0/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Where is the http? This will not work! Look at the img src!
 

 

August 1, 2017 5:40 pm  #2


Re: Problem with new counters

Hi abraham1,

This is intentional. The code will work as provided. By omitting the protocol, a browser will request the image using the same protocol as the parent document. This allows a counter placed on an SSL encrypted page to automatically request an SSL version of the code automatically so that there are no browser warnings. At the same time, the overhead of encrypting images for non encrypted pages is eliminated.


Flag Counter Developer
Boardhost.com, Inc.
 

August 4, 2017 1:35 am  #3


Re: Problem with new counters

I'm having a problem with getting the Flag Counter Image to show up.

My counter: http://s10.flagcounter.com/more/0nYL/
My website: https://minimalistknight.deviantart.com/

Here's a list of solutions I've tried:
 - Re-generated the code a couple of times
 - Cleaned my Internet cache
 - Checked to make sure that my browser is up to date

None of them worked.

 

August 4, 2017 7:04 pm  #4


Re: Problem with new counters

Never mind, I got the issue fixed.

 

Board footera

Flag Counter